manufacturers 2018 new design printing OEM flax cushion

Short Description:

FOB(Ningbo/Shanghai):$0.89/pc


  • Min.Order Quantity: 500 Pcs
  • Sumber Kabisan: 1000000 Pcs/Month
  • Port: Ningbo utawa Shanghai Port
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / P, T / T, Western Union, Paypal
  • Potongan: Base Price
  • Offer Samples: Ya (Boat Nglumpukake)
  • OEM: Yes
  • Detail produk

    Tags Product

    Specifications Key

    Jeneng Product bantal
    Material / Isi Material: rami
    aplikasi jog Travel / Car / Pesawat / Camping / Neck pain relief / Pitulung turu / ngarep
    warna Gray, Royal Blue, Rose Red, Light Blue o, Selaras
    Part Neck / pinggul / ECT Age Group Wong diwasa
    Size 45 * 45cm MQQ 300pcs
    Logo Printing utawa sulaman Teknologi printing
    packing 1pc / OPP tas; 24pcs / CTN Sample Kasedhiya (Boat ngumpulake)
    Port Ningbo / Shanghai wektu Sample 7-10 apa dina
    wektu kiriman 15-30 dina Jeneng merek Kito Potongan OEM

    More

    1.Washing tutup kanthi kualitas dhuwur zipper supaya resik

    2. Button kanggo mbenakake guling ing gulu apa nuduhke iku! Kanggo supaya item nyelehake metu nalika

    turu ing mobil, kursi, pesawat ....

    3.Washing label, dirajut label lan label sulaman kasedhiya kanggo nuduhake LOGO lan BRAND

    4.Rebound ing 5S kualitas dhuwur 45 Kapadhetan materi umpluk memori kanggo dhukungan kuwat, awet lan

    tanpa ewah-ewahan bentuk

    5. Jinis kertu kantong kanggo nuduhake klien LOGO, informasi BRAND lan kanggo tampilan trep

    6. Jinis bahan tutup kanggo klien pilihan-100% polyester Beludru, polyester plush lan liyane

    Apa milih kita

    1.Really worth pitados - pelayan pribadhi siji-siji ing, supaya pikiran kang ngeculke.

    rega 2.Competitive - kita tuju iku menang-menang kerjasama karo kanca donya!

    3.The products minangka produk cocok kanggo kita klien.

    4.We wis ngalami tim prodhuksi, supaya bisa kanggo mesthekake cedhak pangiriman lan kualitas paling apik.

    5.We pracaya langkah dening langkah anjog.

    6.We bisa nyedhiyani sampurna sasampunipun-sale, syarat sing responsibility.Now kita kita bisnis

    partners nanging pangarep-arep kita bisa dadi kanca paling apik ing mangsa!

    fitur:

    1. bobot entheng lan gampang kanggo nindakake
    2. Support sirah lan gulu ing posisi aman, aman lan nyaman, bantuan relief.Relieves pain gulu

    meksa saka gulu nalika sampeyan lagi apa, lelungan, nonton TV, etc.

    3. Kanggo reresik gampang, saben cushin nerangake karo tutup awet zip-mati, lan bisa bisa oncat langsung menyang mesin cuci.
    4. Iku menehi dhukungan saindhenging wengi (wektu liyane), cradling sirah ing kabeh-alam comfort.
    5. Soft lan downy metu kain menehi kulit koyo nyaman.

    pametumu Product

    Nglereni & Supplies Workshop
    Kita tim sewing trampil karo anggota sing duwe liwat 3 ~ 10 taun pengalaman jahitan produk textile ngarep,

    ndadekake kita banget kuwat ing kapasitas produksi lan tansah kualitas stabil ing Kangge.

    Isi & Packing Workshop
    Quality prioritas kita! Ing resik lan tidy workshop punika precondition kanggo nggawe manawa barang sing klien

    nampa sing ing kondisi apik! We duwe tim QC kanggo mriksa saben Piece saka produk kasebut kanthi teliti sadurunge packaging,

    Dipuntedahaken standar kualitas internal, kang kita dibangun saka 10 taun Manufaktur lan syarat klien 'lan saran.

    Foaming Workshop
    We have two production lines of memory foam, neck pillow daily capacity is over

    Printing & Embroidering Mesin
    Welcome OEM & ODM orders! We could help develop your ideas to real items with professional suggestions.

    layanan sampel cepet cumawis!

    Warehouse & pengiriman
    kapasitas produksi Kita kuwat janjinipun wektu pangiriman apik! Pengiriman bakal uga diatur!

    initpintu_ 副本

    Kita Team
    Smart, responsible and full of passion ! Your every demand and detail will be carefully treated !

     





















  • Previous:
  • Next:

  • Hubungi kita

    Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi ours.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita nelpon utawa kirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
    402B, 1 # Building, No.89 Cuibai Road, Haishu District, Ningbo Zhejiang China
    nbours2@126.com
    nbours3@126.com
    +86 057455111550
    86 13857806567
    WhatsApp Online Chat !