manufacturers 2018 new design printing OEM flax cushion

Pondok Description:

FOB(Ningbo/Shanghai):$0.89/pc


  • Min.Order kuantitas: 500 Pcs
  • Suplai Kamampuhan: 1000000 Pcs/Month
  • Port: Ningbo atawa Shanghai port
  • Sarat pembayaran: L / C, D / P, T / T, Western Union, PayPal
  • FOB Harga: Base Harga
  • Tawaran Sampel: Sumuhun (angkutan barang Kumpulkeun)
  • OEM: Yes
  • jéntré produk

    Tags produk

    Spesifikasi konci

    Ngaran Produk bantal
    Bahan / ngeusian Bahan: flax
    aplikasi korsi Travel / Car / pesawat / kémping / beuheung nyeri relief / Pitulung saré / home
    warna Abu, Royal Bulao, Mawar Beureum, Cahaya Blue o, ngaropéa
    bagean Beuheung / cangkéng / ect umur Grup dewasa
    ukuran 45 * 45cm MQQ 300pcs
    logo Percetakan atanapi sulaman teknologi pencitakan
    pak-pakan 1pc / OPP kantong; 24pcs / ctn conto Sadia (angkutan barang kumpulkeun)
    palabuhan Ningbo / Shanghai waktos sampel 7-10 poé gawé
    Waktos pangiriman 15-30 poé brand Ngaran Ours ODM OEM

    Tambih deui

    1.Washing panutup kalawan kualitas luhur seleting tetep beresih

    2. Button pikeun ngaropéa nu bantal dina beuheung anjeun naon pasang aksi anjeun! Ulah item nu leupaskeun kaluar mun anjeun

    kulem dina mobil, korsi, kapal terbang ....

    3.Washing labél, anyaman labél jeung labél sulaman anu sadia pikeun némbongkeun logo anjeun sarta Brand

    4.Rebound dina 5S kualitas luhur 45 dénsitas bahan busa memori pikeun rojongan kuat, awét sarta

    tanpa deformasi

    5. jenis Beda kartu leungeun baju pikeun nuduhkeun klien logo, informasi brand jeung tampilan merenah

    6. jenis Béda bahan panutup pikeun klien pilihan-100% poliéster buludru, poliéster plush tur leuwih

    Naha milih kami

    1.Really patut percanten - jasa Butler hiji-on-hiji, tetep pikiran anjeun keur lega.

    harga 2.Competitive - Tujuan kami anu meunang-meunang migawé bareng kalayan babaturan di sakuliah dunya!

    3.The produk pangalusna anu produk cocog pikeun klien urang.

    4.We geus ngalaman tim pikeun ngahasilkeun, jadi kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mastikeun pangiriman shortest sarta kualitas pangalusna.

    5.We yakin yén step by step ngarah.

    6.We bisa nyadiakeun sampurna sanggeus-diobral, sasuai ka nu Anjeun nu responsibility.Now kami kami bisnis

    mitra tapi miharep bisa jadi babaturan pangalusna dina mangsa nu bakal datang!

    Fitur:

    1. Lightweight sarta gampang pikeun ngalaksanakeun
    2. Rojongan kapala jeung beuheung dina posisi aman, aman sareng nyaman, mantuan relief.Relieves nyeri beuheung

    tekanan tina beuheung anjeun bari anjeun digawé, iinditan, nonton TV, jsb

    3. Pikeun beberesih gampang, tiap cushin hadir kalawan panutup awét pos-off, sarta bisa tossed langsung kana washer nu.
    4. Éta nyadiakeun rojongan sapanjang peuting (waktos sésana), cradling sirah anjeun dina sagala-alam kanyamanan.
    5. Leuleus jeung downy kaluar lawon méré kulit rarasaan nyaman.

    ngahasilkeun produk

    Motong & jahit Wagub
    kami tim jahit terampil kalawan anggota anu kudu leuwih 3 ~ 10 taun pangalaman dina stitching produk tékstil imah,

    ngajadikeun urang pohara kuat dina kapasitas produksi jeung ngajaga kualitas stabil dina Samentara éta.

    Ngeusian & paking Wagub
    Quality mangrupakeun prioritas urang! The beresih jeung beberes workshop mangrupakeun prasarat pikeun mastikeun barang nu klien

    nampi anu dina kaayaan alus! Simkuring boga tim QC mariksa unggal sapotong produk taliti saméméh bungkusan,

    handap standar kualitas internal, nu urang diwangun ti 10 taun manufaktur sarta sarat klien 'na eupan balik.

    Foaming Wagub
    We have two production lines of memory foam, neck pillow daily capacity is over

    Percetakan & Embroidering Mesin
    Welcome OEM & ODM orders! We could help develop your ideas to real items with professional suggestions.

    jasa sampel Gancang nyaéta sadia!

    Gudang & Kotamadya Sukabumi
    kapasitas produksina kami kuat janji anjeun waktu pangiriman alus! Kotamadya Sukabumi anjeun bakal diayakeun ogé!

    initpintu_ 副本

    Kami Tim
    Smart, responsible and full of passion ! Your every demand and detail will be carefully treated !

     





















  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Taros Kami

    Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan ours.You bisa teundeun urang di garis. Masihan urang nelepon atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
    402B, 1 # Gedong, No.89 Cuibai Jalan, Haishu District, Ningbo Zhejiang Cina
    nbours2@126.com
    nbours3@126.com
    +86 057455111550
    86 13857806567
    WhatsApp Online Chat !